De leukste interieurideetjes uit het hippe hoofdkantoor van Converse

De leukste interieurideetjes uit het hippe hoofdkantoor van Converse

Het hoofdkantoor van Converse ruikt nog gloednieuw als we er worden uitgenodigd voor een meeting. Een rondleiding in het gebouw slaan we niet af. En gelukkig maar, want wat een inspirerend interieur! We zijn nog maar met één voet binnen en worden al meteen van ons sokken geblazen. Een hanglamp met All Stars in de traphal, zo cool!

Converse lamp

Net als de Converse-schoenen is het interieur supertrendy en bomvol persoonlijkheid. De kunstwerken van Nederlandse artiesten geven een speelse toets aan de omgeving.

Kunstwerken

De hele ruimte staat in het teken van flexibel werken. Naargelang jouw humeur kies je jouw werkplaats van het moment. Overleggen op barkrukken of liever een bijeenkomst in een losstaand zaaltje in het midden van de ruimte? Een rustig telefoontje vanuit een comfortabele designstoel? Het lijkt wel alsof we in een moderne Scandinavische interieurwinkel zijn beland.

Interieur Converse

Ook de ‘zelfportretten’ van de Made By You-campagne sieren de muren. In deze zomercampagne van 2015 vertellen geliefde en gepersonaliseerde All Star sneakers elk hun eigen verhaal en toveren zo een blank canvas (het witte doek) om tot een zelfportret van de eigenaar. En achteraan in deze bureau kan je al je ideeën kwijt op een volledige muur! Bye-bye memoblokje.

Converse

In zo’n speelse, creatieve omgeving krijg je natuurlijk bakken inspiratie om de mooiste schoenen te fabriceren.

Converse

Even ontspannen tussen het groen? In het hartje van het gebouw vind je ‘The Garden’, waar tot rust komen geen grote uitdaging lijkt.

Converse

En alsof de kantoorruimte nog niet feel happy genoeg is, kan je je in de Converse Shop op de benedenverdieping nog eens extra happy shoppen. Wij zijn nu fan van de Converse schoenen én van hun creatieve hoofdkantoor.

Converse shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven − 2 =