Draag je schoentje bij met onze Oude Schoenen Actie!

Draag je schoentje bij met onze Oude Schoenen Actie!

Het is weer zo ver! Van 7 tot en met 18 maart 2018 kun je opnieuw je oude schoenen binnenbrengen bij Brantano en tal van goede doelen een duwtje in de rug geven. Houd dus nu al die schoenen bij die je niet meer draagt, wij vertellen je de rest!

#1 Wat moet je doen?

  • Breng je oude schoenen van 7 tot en met 18 maart 2018 binnen bij Brantano.
  • Voor elk paar oude schoenen ontvang je een kortingsbon van €12,50*, geldig per aankoopschijf van €50.Deze bonnen kun je tot en met 8 april 2018 gebruiken.
  • En da’s niet alles! Met je oude schoenen steun je verschillende goede doelen.

Meer weten?
Je leest alles na op onze pagina! 

 

#2 Wie helpt je door deze actie te steunen?

  • Je ingezamelde schoenen sturen we naar Curitas die ze recycleert en oplapt zodat ze een tweede leven kunnen beginnen in ontwikkelingslanden.
  • De opbrengst daarvan wordt verzameld en vult Brantano aan met nog eens €0,10 per paar!
  • Het resultaat? Een mooie som die bij onze vorige editie zo een €192.000 telde!
  • Het hele bedrag schenken we integraal aan deze goede doelen:

               


#3 Goed doel in de spotlight: School Zonder Pesten

Een van de initiatieven die we een warm hart toedragen is School Zonder Pesten vzw. Hun missie? Een school moet een plek zijn waar kinderen zorgeloos en in alle veiligheid kunnen leren, spelen, samen werken en opgroeien. Om daarbij te helpen, ontwikkelt dit initiatief interactieve voorstellingen en educatief materiaal om pesten op school tegen te gaan.


#4 Ontdek het boek ‘Mama ze pesten me’ 

Een mooi voorbeeld van de inspanningen van School Zonder Pesten is het boek ‘Mama, ze pesten me!’, een boekje voor ouders van kinderen van 3 tot 12 jaar. In deze gids vinden mama’s en papa’s antwoorden, tips en getuigenissen die kunnen inspireren wanneer pesten de kop op steekt. Wat doe je als je kind gepest wordt? Wat als jouw kind een pester blijkt te zijn? Kan je pesten voorkomen?

Ben je op zoek naar advies, heeft het je nieuwsgierig gemaakt of  steun je graag School Zonder Pesten? Je vindt het boek nu tijdelijk** voor maar 8,95 euro i.p.v. 14,95 euro bij Brantano.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 2 =