3 festival proof outfits voor de zomermaanden:

3 festival proof outfits voor de zomermaanden:

Nu juni officieel van start is gegaan, mogen we binnenkort ook de zomer inluiden. En dat betekent: festivals! Hoe je er nu als fashion lady voor zorgt dat je met optimale bescherming én stijlvol het festivalseizoen intrekt? Brantano geeft tips voor elke stijl!

festt

 #Stijl 1: casual stripes & trendy

Streepjes zijn niet langer een trend, maar een gevestigde waarde die garant staat voor casual op en top! Het leuke aan gestreepte T-shirts is dat ze combineerbaar zijn met jeans, skinny broeken en rokjes! Voor een extra trendy effect kun je naar hartenlust combineren met petjes of rieten hoeden. Niet alleen beschermen ze je hoofd tegen de blakende zon op festivalweide: ook is het een leuk accessoire!

> Brantano’s selectie voor casual en trendy festivalgangers:

 festt3

#Stijl 2: kleurrijk sportief

Vind jij dat een festival outfit vooral comfy moet zitten? Omdat je vol enthousiasme wil springen en dansen op de muziek die door de boxen schalt? Als echte levensgenieter raden we jou een sportieve, maar kleurrijke outfit aan. Van lichtroze tot hemelsblauw: hoe meer vrolijke kleurtjes, hoe liever!

> Brantano’s selectie voor kleurrijke en sportieve ladies:

 festt2

#Stijl 3: comfy & chic

Heb je een fijn gevoel voor stijl en mode, maar verkies je op een festival kledij die toch lekker zit? Geen nood, Brantano heeft daar de uitgelezen outfits voor! Combineerbaar met je grote oorringen, je bling bling horloge of zelfs een chique tasje – het kan allemaal.

> Brantano’s selectie voor comfy en chic ladies:

Nog meer outfit inspiratie opdoen voor de festivalzomer? Hier vind je onze volledige festivalcollectie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien + twintig =