3x knutselinspiratie voor een zelfgemaakt kamp

3x knutselinspiratie voor een zelfgemaakt kamp

Te koud geworden buiten? Dan spelen je deugnieten gewoon gezellig verder binnen. Haal de lakens, dekens en kussens al maar boven en bouw samen met je kids een fort aan coziness. Wat inspiratie nodig? Dit zijn alvast onze 3 favoriete schuilplaatsen binnenshuis!

#1 De winterproof hangmat

Zie jij ook vaak een pruillipje verschijnen wanneer het buiten regent? Deze hangmat binnenshuis tovert die in één klap terug weg. En goed nieuws: het enige dat je nodig hebt, is een groot laken. Even stevig rond de tafel knopen en voilà… je kleine bengels kunnen heerlijk chillen in hun warme cocon.

DIY pyjama (002)

#2 Het magische lakenfort

Bij kleine avonturiers hoort een waar lakenfort vol betoverende details om zich te verschuilen voor monsters en draken. En zoals in elk goed sprookje hoort ook hier een goede fee bij om de coolste accessoires voor de held tevoorschijn te toveren (jep, dat ben jij natuurlijk mama!). Een tafel of openstaande kast kan perfect als basis dienen om te versieren met lakens, dekens, kussens en led-lampjes. Weg meubelstuk, hallo sprookjeskasteel! Hoe je dat deed? Met je mama-superkrachten natuurlijk 😉

DIY pyjama2

#3 De knusse indianentent

Een kamp bouwen voor je kleine indiaan of cowboy? Ook dat is in een vingerknip gebeurd. Span een touw in de kamer waar je een laken of deken over kan gooien. Een matras, wat fluffy kussens en een overvloed aan speelgoed maken het helemaal af. Hoe cool is deze schuilplaats in het wilde westen a.k.a. jouw woonkamer? Dat opruimen achteraf nemen we er met liefde bij, toch? Ondertussen zijn je kids vertrokken voor uren speelplezier. Zo kan jij even in alle rust afwassen, of er gezellig bij kruipen om samen een verhaaltje te lezen 🙂

tent3

Een prijs winnen met je zelfgemaakt kamp?

Klaar voor een pyjama party in je zelfgemaakt kamp? Neem dan snel deel aan onze wedstrijd & maak kans op Fred & Ginger pyjama’s!

  1. Maak een foto van je deugniet(en) in hun zelfgemaakt kamp
  2. Deel nog t.e.m. 30 november 2017 je foto op Facebook of Instagram met #brantanopyjama
  3. Win hun favoriete Fred & Ginger pyjama (max. 3 pyjama’s per kamp)

pyjamawin

Veel succes en plezier natuurlijk! 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × vijf =