4 redenen waarom de One Mile a Day events helemaal de max worden

4 redenen waarom de One Mile a Day events helemaal de max worden

Is jouw school een van de 700 scholen die deelnemen aan One Mile a Day? Maar liefst 140.000 kinderen lopen of wandelen tijdens de schooluren dagelijks één mijl dankzij dit project. Lekker sportief én gezond. En het beste moet nog komen: in mei vinden de One Mile a Day events plaats. Die worden helemaal geweldig! We geven je 4 redenen:

1. Leerlingen krijgen extra energie

Net als bij het project One Mile a Day wordt er tijdens de events van 8 tot en met 12 mei 2017 samen met de leerlingen en leerkrachten één mijl gelopen of gewandeld. Kinderen kunnen hun energie kwijt én hebben een ongeziene focus nadien. Die één mijl is dus niet enkel goed voor de body, maar ook voor de mind!

2. Totale kostprijs = niks         

Niet alleen je deelname aan het One Mile a Day project gratis is, ook kan je kosteloos deelnemen aan deze buitenschoolse One Mile a Day events. Deze vinden plaats in de vijf provincies:

8 mei: Brugge – Oude Keuken

9 mei: Gent – Blaarmeersen

10 mei: Antwerpen – Nachtegalenpark

11 mei: Leuven – Provinciedomein Kessel-Lo

12 mei: Zonhoven – De Basvelden

3. Ook muzikaal entertainment en Tia Hellebaut zijn van de partij

Nu ja, apart dan toch. Over de zangcapaciteiten van Tia kunnen we voorlopig nog geen uitspraken doen. Al belooft de opwarming die ze als meter van dit project leidt, alvast geweldig te worden. Losgooien, die spieren! Zo wordt de één mijl wandelen of lopen een pak eenvoudiger. Zeker als je jouw comfortabele schoenen van Deto aanhebt. Snel nog even de veters van je sportschoenen strikken en START! Het muzikale entertainment is er dan weer in de vorm van de One Mile a Day song, live gebracht op podium. Omdat sporten met een muziekje nu eenmaal die extra motivatie geeft.

4. Brantano heeft een cadeautje in petto

Tot slot kunnen alle deelnemende kinderen ook genieten van enkele leuke gadgets. Zo voorziet Brantano een bon waarmee je voor slechts € 2.95 een wit, blauw of groen kinderhorloge kiest bij de Brantano-winkel in jouw buurt. Helemaal top, toch? Zo weet je ook meteen wanneer het tijd is voor die sportpauze van 15 minuten.

Horloges 3

Klinkt als een heleboel pret, nietwaar? We wensen jullie dan ook veel plezier op deze fantastische gebeurtenis!

Hoofdpartner van One Mile a Day is Delta Lloyd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 − 1 =