5 leuke activiteiten om deze lente werk van te maken:

5 leuke activiteiten om deze lente werk van te maken:

Hoera, de lente is in het land! Ongetwijfeld krijgen we binnenkort weer de zon te zien. Hoe je optimaal geniet van dit fleurige seizoen? Brantano geeft je 5 leuke must-do’s:

#1 Shoppen

Want echte fashion-liefhebbers weten waarom. Tijdens de lente is het nóg leuker om met zonnebril en op comfy sneakers naar de winkelstraten te trekken. Zo hangen de nieuwe collecties in de rekken en kun je al volop outfits met vrolijke prints op de kop tikken!

#2 Relaxen in het park

Wat dacht je van een middagje relaxen in het park? Met je viervoeter, je beste vrienden, je lief, …  goed gezelschap zorgt automatisch voor een goede sfeer. Want geef nu toe: doorgaans zijn we allemaal druk bezig met ons werk, huishouden en andere verplichtingen. En laat een groene omgeving nu net stimulerend werken om helemaal te herbronnen.

Heb je kids? Laat hen dan naar hartenlust ravotten en spelletjes spelen. De kinderschoenen van Brantano zijn volledig speelproof!

#3 Lenteschoonmaak

Tijdens deze periode maken veel mensen schoon schip in hun kleerkast. Tegelijk is dat een mooie kans om je steentje bij te dragen aan het goede doel! Verzamel dus de kleren die je niet meer draagt en maak er een ander gezin blij mee. Heb jij al je oude schoenen binnengebracht bij Brantano? Dan hebben we goed nieuws voor je: je kunt je in ruil gekregen kortingsbonnen nog tot en met 9 april 2017 verzilveren!

#4 Terrasjes

Natuurlijk mogen die gezellige terrasjes niet ontbreken in deze lijst. Trakteer jezelf (en je vriend(in)?) op een lekker drankje en kom tot rust in fijn gezelschap. Ofte: dé activiteit op vrijdagavond! Let wel: ‘s avonds kan het in de lente nog steeds koud zijn, dus draag voor de zekerheid een sjaaltje.

#5 Buiten sporten   

Ja, Brantano helpt je met veel plezier je goede voornemens te behalen! Omdat sporten in de buitenlucht nu eenmaal leuker is. En omdat je je lijf al helemaal klaarstoomt voor de zomer. Tip: om overbelasting van de voeten te voorkomen, raden we je aan om de juiste sneakers te kiezen. Met de Brantano-voetscan test je alvast moeiteloos welk schoeisel het beste bij je past!

Meer lentetips en als eerste op de hoogte blijven van de nieuwste trends? Schrijf je vandaag nog in op onze nieuwsbrief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 1 =