5 must have sneakers

5 must have sneakers

De sneaker is nog steeds mister popular onder de schoenen en daar kunnen we alleen maar blij om zijn. Witte sneakers heb je ondertussen al lang in je kast, maar ken je ook de nieuwste trends uit sneakerland? Ontpop je tot een ware fashionista met deze must have sneakers!

SNEAKERS MET GLITTER

Sneakers met glitter
Witte sneakers met zilveren glitterwitte sneakers met zilveren glittervelcrosluiting, witte sneakers met bronskleurige glitter, witte sneakers met bronskleurige velcrosluiting

Glitter en glamour is altijd fun! Wil je niet verward worden met een discobal, houd het dan subtiel. Met glitters op je schoenen bijvoorbeeld! Kies voor all over glitter, glitter op de neus van je schoen of zelfs voor een schitterende velcrosluiting.

PLATFORM SNEAKERS

Platformsneakers
Witte sneakers met platformzool (coming soon!), sneakers met reptielprint en platformzool

Groter zijn zonder hakken te dragen? Deze sneakers zijn helemaal jouw ding! Dankzij de dikke zool ben je meteen een aantal centimeters langer.

SNEAKERS MET VELCROSLUITING

Sneakers met velcrosluiting
Witte sneakers met bronskleurige velcrosluiting

De sneakertrend wordt nog comfortabeler dankzij dit nieuwe modeverschijnsel: de velcrosluiting. Een nostalgische toets uit de tijd dat je nog problemen had met veters strikken. Het grote voordeel? Je veters komen nooit meer los en ze draaien niet tussen je fietsketting. Handig!

Houd het bij deze blikvangers neutraal! Omdat veel kinderschoenen een velcrosluiting hebben, koop je deze sneakers beter in neutrale kleuren dan in opvallende prints en kleurtjes: grijs, wit, zwart, pasteltinten, …

CREEPERS

Creepers
Beige creepers Tamaris

Denk je dat fashionista’s de eersten zijn die met creepers aan hun voeten liepen? Think again! Het ontwerp van de creeper sneakers of “kruipende sluipers” is gebaseerd op laarzen van soldaten uit WOII. De extra dikke zool van geruisloos en slijtvast rubber diende perfect weerstand tegen het landschap en extreme klimaat in de woestijnen van Noord-Amerika.

Toen de Britse soldaten na de oorlog terugkeerden en met hun laarzen met dikke zool naar de uitgaansscène van Londen trokken, werd deze look razend populair bij enkele subculturen. Een Britse schoenmaker maakte er eind jaren ’50 de toegankelijke creeper sneakers van et voilà: een nieuwe trend was geboren!

De creepers werden vanonder het stof gehaald door R&B-artiesten zoals Rihanna en zijn misschien wel hét fashion item van najaar 2016!

SNEAKERS MET LICHTGEVENDE ZOOL

Sneakers met lichtjes
Witte sneakers met lichtjes voor haar, witte sneakers met lichtjes voor hem

Light up your sole met deze LED sneakers! Deze blikvangers zijn er ook voor mannen, zo kan je samen met je lover de (licht)show stelen. Overdag zijn dit gewoon witte sneakers, maar zodra de nacht valt brengen ze licht in the darkness.

Met een drukknopje aan de binnenkant van elke schoen kies je zelf in welke kleur de zool oplicht. Er is ook een discostand waarin de kleurtjes elkaar heel snel afwisselen. Een leuke evolutie? De lichtjes zijn oplaadbaar!

Take a walk on the light side!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 2 =