5 zomerschoenen die onmisbaar zijn in je kast

5 zomerschoenen die onmisbaar zijn in je kast

Tegen de tijd dat de zomer aanbreekt, willen we nauwelijks nog schoenen van welke aard dan ook dragen. Onze voeten zaten de laatste tijd gevangen in dikke sokken en gesloten schoenen en zijn nu op zoek naar bevrijding. Maar ook in de zomer willen we wat afwisseling en niet enkel sandalen aan onze voeten. In onze top 5 zitten gemakkelijke, luchtige zomerschoenen die ook nog eens de scepter zwaaien in de modewereld! Hebben! Nu!

THE SILVER LINING

Metallics zijn het (blinkend) neusje van de zalm dit seizoen. En voor één keer staat niet goud, maar zilver op de eerste plaats. Met zilveren sandalen schitter je nog meer in de zomerzon!

Wonders zilveren sandalen
Wonders zilveren sandalen met sleehak

Kickers zilveren sandalen Estherfash
Kickers sandalen met franjes
Beeld: Instagram Estherfash

VIVA ESPADRILLES

Deze instappers met leuke koordzool zijn heerlijk luchtig en zo gemakkelijk om te dragen. Espadrilles zijn de perfecte aanvulling op elke zomerse outfit!

Marco Tozzi espadrilles
Marco Tozzi espadrilles

Mustang espadrilles
Mustang espadrilles

FRISSE SNEAKERS

Sneakers met bovenmateriaal in mesh, canvas of leder zijn de ideale zomerschoenen. Leder klinkt misschien minder aantrekkelijk in de zomer, maar is net een materiaal dat ademt waardoor de interne ruimte van je sneakers geventileerd wordt. Resultaat: frisse voetjes!

Clarks sneakers
Clarks sneakers

Puma sneakers
Roze Puma sneakers
Beeld: Instagram Estherfash

SLIP-ONS

Slip-ons zijn een gulden middenweg tussen sandalen en sneakers. Je kan ze dragen zonder sokken zodat je je helemaal vrij voelt als je ze draagt. Tegelijkertijd voel je je niet underdressed in een chiquere omgeving én ben je gewapend tegen frisse zomerbriesjes. Met een sleehak voel je je extra vrouwelijk.

P.I.U.R.E. slip-ons met sleehak
P.I.U.R.E. slip-ons met sleehak

KURK-A-LICIOUS SLIPPERS

Met een anatomisch gevormd lederen voetbed staan deze slippers bekend om hun ongezien draagcomfort. In stijlvolle kleuren en met een eenvoudig design, passen ze bovendien onder elke outfit

Clarks slippers

Clarks slippers
Clarks roze slippers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − een =