Boekentassen en rugzakken voor een geslaagde comeback op school

Boekentassen en rugzakken voor een geslaagde comeback op school

Een nieuwe boekentas of rugzak nodig voor het nieuwe schooljaar? In deze collectie vind je gegarandeerd wat je zoekt! Of je nu een schooltas nodig hebt voor kinderen van de kleuterschool of lagere school of jongeren van de middelbare school.

BOEKENTAS VOOR KLEUTERS

Is jouw kleine spruit ook zo gek op Frozen, Cars of The Good Dinosaur? Dan zal hij/zij helemaal weg zijn van deze schattige rugzakjes voor kids. Bovendien zijn deze kindertasjes ook heel geschikt om op daguitstap te gaan!

BOEKENTAS VOOR LAGERESCHOOLKINDEREN

Bij Kipling is de keuze eindeloos! Een trolley boekentas, hippe rugzak, een schooltas die je ook op de rug kan dragen, een grote of kleinere boekentas, … Iedereen is verzot op de boekentassen van Kipling met een speels design in vrolijke kleurtjes. Het aapje is alvast zijn/haar eerste schoolvriend! Een matching pennenzak tovert een nog grotere lach op hun gezicht.

BOEKENTAS VOOR JONGEREN VAN DE MIDDELBARE SCHOOL

Coole sportmerken en jongeren van de middelbare school zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Gelukkig zijn er veel hippe schooltassen (en petten!) van Converse, Vans en Puma! In een egaal kleurtje of met hippe print, aan jou de keuze! Ook voor festivals of feestjes zijn deze rugzakken geschikt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 + 17 =