De lente aan je voeten

De lente aan je voeten

Hoera! De lente heeft zich officieel aangemeld en daar worden we vrolijk van! Om helemaal in de sfeer te komen zijn er deze schoenen met fleurige prints voor meisjes en dames.

PINK FLAMINGO

Met hun felroze kleur fleuren flamingo’s elke omgeving op. Ook deze Vans kids sneakers en Vans damessneakers met flamingoprint zien er op en top vrolijk uit. Canvas is een luchtige stof, perfect op zonnige dagen. Doordat de sneakers gesloten zijn, blijven frisse lentewindjes buiten. Dé ideale lenteschoenen dus!

Vans flamingoprint

Van boven naar onder: Vans kids sneakers voor meisjes, Vans kids slip-ons voor meisjes, Vans sneakers voor dames, Vans high top sneakers voor dames

FLEURIGE ZEBRA

De beestige zebraprint op deze kindersneakers van Sprox is overgroeid met weelderige, kleurrijke bloemen. De meisjesschoenen zijn echte blikvangers onder een eenvoudige lichtkleurige broek of een zwierig kleedje.

Kindersneakers met zebraprint

Van links naar rechts: Sprox retrosneakers voor kinderen, Sprox kindersneakers

IN DE BLOEMETJES

Natuurlijk werd ook aan dames gedacht voor de frisse lenteprints. Overdag draag je de comfortabele slip-ons en ’s avonds stap je een trapje hoger met de sandalen met hak.

Damesschoenen met prints

Van boven naar onder: Sprox sandalen met hak, Sprox slip-ons voor dames

BONT BOEKET

In de collectie damessneakers met bloemenprint van Le Coq Sportif kan je kiezen uit sportieve sneakers, slip-ons of tennissneakers.

Le Coq Sportif sneakers met bloemenprint

Van links naar rechts, boven naar onder: Le Coq Sportif witte tennissneakers, Le Coq Sportif blauwe sportsneakersLe Coq Sportif slip-onsLe Coq Sportif blauwe tennissneakers

ZACHTE LENTE

De fleurige damessneakers van Sprox maken iedereen happy met hun zachte lenteprint. De sneakers passen perfect bij trendy pastelkleuren zoals oudroze.

Sprox sneakers met print

Van links naar rechts: Sprox high top sneakers voor dames, Sprox sportsneakers voor dames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × twee =