De mooiste festivaloutfits

De mooiste festivaloutfits

Heb je binnenkort een festival op de planning en zoek je nog een leuke festivaloutfit? Of ben je gewoon een grote fan van de festival look (we kunnen je geen ongelijk geven ;-))? Een festivaloutfit is nonchalant en doet onterecht denken dat je er niet over hebt nagedacht. Dankzij deze inspirerende looks hoef je jouw brein ook écht niet meer te breken over je styling.

SANDALEN VOOR HETE ZOMERFESTIVALS

Op een festival durven we allemaal al eens te zondigen. In een lieflijke witte outfit lijk je tenminste een braaf engeltje. Een beetje bloot is op zijn plaats om het geheel niet té braaf te maken. Witte kleedjes met fantasierijke perforaties en off-the-shoulder outfits zijn een echte hit. Zorg er wel voor dat je niet te veel ketchup op je hamburger doet, kleurrijke accessoires of schoenen geven al genoeg kleur aan je outfit … 😉 Toch een vlek? Een reservetruitje past perfect in een hip rugzakje.

Festivaloutfits Festivalsandalen

Cognackleurige sandalen Tamaris, tasje met franjes P.I.U.R.E., vulkaanrode sandalen s.Oliver, rugzak Tamaris


ENKELLAARSJES OM DE HELE NACHT OP TE DANSEN

Na enkele dagen festivalpret ziet je kapsel er helaas niet meer uit alsof je net van de kapper komt. Een hoed is het perfecte accessoire om dit te verbergen. Hebben jouw ogen afgezien van de korte nachtrust? Zet een grote zonnebril op, trek je hoed wat lager en niemand die het merkt!

Met de zomerponcho van Pieces in combinatie met stoere enkellaarsjes zoals deze van P.I.U.R.E. of Mustang ben je klaar om de hele nacht door te dansen.

Festivaloutfits - enkellaarsjes

Zomerponcho Pieces, hoed Esprit, bruine enkellaarsjes Mustang en bruine enkellaarsjes met franjes P.I.U.R.E.

REGENLAARZEN TO THE RESCUE OP MODDERIGE WEIDES

Niemand maakt graag zijn mooiste schoenen vuil in de regen en de modder. Hoog tijd dus om een paar modieuze regenlaarzen aan te schaffen! En geef toe … Deze regenlaarzen zijn niet zomaar gewoon leuke regenlaarsjes, ze staan ook geweldig onder een toffe salopet, short of kleedje. Voor wie graag de benen laat meebruinen zijn er ook korte regenlaarsjes.

Hippe regenlaarzen

Korte, zwarte regenlaarsjes

Hippe regenlaarzen festival

Regenlaarzen met bloemen, regenlaarzen met strepen, regenlaarzen met zebraprint, korte, zwarte regenlaarsjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × twee =