Heerlijke herfsttrends die je warm houden

Heerlijke herfsttrends die je warm houden

Door de bonte bladeren kuieren terwijl de herfstzon een oranje gloed over het bos werpt. Tussen bomen die zich van hun mooiste kant laten zien net voor ze een kale kruin krijgen. Langs kastanjes, eikels en beukennootjes op smalle paadjes. En na afloop een lekker warme choco met een pannenkoek. Een boswandeling is wellicht een van de leukste herfstactiviteiten. Deze herfsttrends houden je warm op de meest modieuze manier.

BERNADETTE

Een herfstwandeling wordt helemaal warm en comfy dankzij de gezelligste trend uit breiland: de Bernadette. Een oversized gilet die helemaal floreert in combinatie met bloesjes in dunnere stoffen.

Bernadette Bernadette (3)

PONCHO

Ook de poncho is terug helemaal in en dat is goed nieuws want het is de perfecte warmhouder tijdens het tussenseizoen. De knoopjes aan de zijkanten van deze poncho zorgen ervoor dat hij mooi aansluit rond je lichaam en je taille benadrukt. Zo kan je perfect een sjaal toevoegen en toch je vrouwelijke vorm behouden.

Poncho

WEDGE SNEAKERS

Wedge sneakers of sneakers met sleehak zijn elegant en tegelijkertijd heel comfortabel. Lees: een lange wandeling zonder pijnlijke voeten achteraf. Ze combineren even goed met een skinny broek als met een wollig kleedje.

Wedge sneakers

VETERBOTTINES

Loop je liever plat? Dan zijn er de uiterst gemakkelijke veterbottines. De stevige zool maakt van hen de ideale stapmaatjes.
Sommige bottines hebben zelfs een wollen voering die koude voetjes geen kans geeft!

Warme veterbottines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 + twintig =