Leuke valentijnsdates met het perfecte valentijnspaar

Leuke valentijnsdates met het perfecte valentijnspaar

Binnenkort is het weer Valentijn, dé dag waarop we extra aandacht en liefde geven aan elkaar. Natuurlijk wil je manlief verrassen met een leuke en romantische date. Met een van deze drie dates scoor je gegarandeerd. En wie weet krijg je dan wel de bijpassende schoenen cadeau van je lief?

1. EEN ROMANTISCH DINER

Een tafel, twee glazen wijn en een heerlijk diner. Meer hebben jullie niet nodig om elkaar de aandacht te geven die jullie verdienen. Lekker bijpraten met jullie tweetjes en de liefde helemaal herontdekken … Met zachtroze pumps voel je je op en top vrouwelijk op deze date, terwijl hij met de moderne geklede schoenen zijn mannelijkheid in de verf zet.

Valentijnsdiner

Zachtroze pumps Tamaris  Geklede schoenen P.I.U.R.E.

2. EEN AVONDJE (BALLROOM) DANSEN

Wat denk je van een passionele avond op de dansvloer? Samen uit de bol op muziek uit jullie jeugdjaren of een lieve slow om jullie openingsdans te herleven. Romantischer wordt het niet. Heb je geen danstalent geërfd? Geen nood, samen op dansles gaan is minstens even leuk! Deze romantische oudroze T-straps brengen je helemaal in de juiste sfeer. En voor hem zijn er de geklede schoenen met dubbele gesp, in vaktaal monkstraps genoemd. Zo worden jullie dé sterren op de dansvloer.

Valentijn dansen

T-straps BRK by Brako Monkstraps P.I.U.R.E.

3. EEN CITYTRIPJE NAAR PARIJS

Niets zo heerlijk als samen een stad ontdekken. En waar kan je Valentijn beter spenderen dan in de stad van de liefde? Flaneren op de Champs Elysées, een bezoekje aan het Louvre, een koffietje aan de Eiffeltoren of een romantisch boottochtje … Activiteiten te over in deze idyllische stad. Je draagt maar beter comfortabele schoenen om pijnlijke voetjes te vermijden (al is een voetmassage wel de perfecte afsluiter van de dag ;-)). Met deze wedge sneakers loop je zowel elegant als comfortabel doorheen de eindeloze straten van Parijs. Voor hem zijn er de modieuze retrosneakers, om niet uit de boot te vallen tussen de modieuze Parijzenaars.

Valentijn in Parijs

Wedge sneakers Sprox Retrosneakers P.I.U.R.E.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 3 =