Hoe draag je die leuke zomerschoenen nu al?

Hoe draag je die leuke zomerschoenen nu al?

In de rekken maken de winterschoenen geleidelijk aan plaats voor de zomerse paartjes. Gelukkig hoef je niet te wachten op hete zomerdagen om ze te dragen. Met deze inspirerende tips draag je de zomerse stappers nu al naar het werk, een feestje of in het weekend.

ZOMER OP HET WERK

Op de vraag “Welk type schoenen overbruggen het gemakkelijkst de seizoenen?” is het antwoord gemakkelijk: enkellaarsjes. Zowel in de zomer als in de winter staan de korte laarsjes mooi onder jouw outfit. Draag ze onder een skinny jeans en lichtkleurig topje en je hebt je zomerse outfit. Met een dikke mantel en gezellige, warme sjaal erover ben je klaar om de koudere temperaturen van het winterseizoen te trotseren. Een lange, fijngebreide vest is dan weer de ideale keuze voor het tussenseizoen. Draag je liever een kleedje dan een broek? Ook onder een kleedje passen enkellaarsjes perfect. Met nylonkousen in de winter, met blote benen in de zomer. Et voilà, zo draag je de enkellaarsjes dus het hele jaar door.

Enkellaarsjes

NAAR EEN FEESTJE

De soldenperiode is dé tijd om basics aan te schaffen. Om met die basics een knalleroutfit te vormen heb je maar één ding nodig: een opvallend paar schoenen. Nieuwe pumps met een opvallende reptielprint komen dus als geroepen! Wedden dat dit jouw favoriete feestpaar wordt deze zomer?

pumps met snake

ZOMERS HET WEEKEND IN

Sneakers danken hun populariteit aan hun uiterste draagcomfort en eindeloze combinatiemogelijkheden. In de zomerse exemplaren zie je veel metallic en pastel, zeer hot dit seizoen. Ook slip-ons en retrosneakers blijven scoren en witte tennis sneakers zijn nog lang niet passé. Met deze zomerse trends aan je voeten ben je nu al helemaal hip. Draag ze onder een broek, maar even goed onder een sportieve kokerrok of hemdjurkje.

sneakers

Slip-ons voor dames Tennissneakers

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × vier =