Hoe vier jij Moederdag? 3 Tips om moederlief in de watten te leggen:

Hoe vier jij Moederdag? 3 Tips om moederlief in de watten te leggen:

Op zondag 14 mei is het Moederdag, dus tijd om de mama’s eens goed te verwennen! Hoe je dit jaar het verschil maakt? Brantano geeft je 3 tips om origineel uit de hoek te komen!

#Tip 1: zet haar in de bloemetjes – letterlijk én figuurlijk

Akkoord, die traditionele bos bloemen mist vandaag nog steeds niet haar effect. Een welriekend boeketje zal heel wat mama’s gelukkig maken, al kun je nog een stapje verder gaan om haar in de bloemetjes te zetten. Hoe creatiever, hoe liever!

Wat dacht je van een bloemige outfit waarmee mamalief naar dat lentefeestje kan gaan? Trakteer haar op een van onze nieuwe T-shirts met bloemenprints. Goed nieuws: ook schoenen met bloemenprints zijn meer in dan ooit. Creatief én stijlvol, meer moet dat niet zijn!

#Tip 2: geef haar dat ene accessoire dat ze altijd wilde

Een hip of trendy accessoire vervolledigen de outfit van elke stijlvolle lady, hoe oud ze ook is. Ja, ook jouw moeder houdt waarschijnlijk van leuke accessoires.

Heeft ze toevallig geen nieuwe handtas nodig? Of een kleurrijk sjaaltje dat perfect past bij die flower power outfit? En of je met enkele schattige accessoires een glimlach zal toveren op je mama’s gezicht!

#Tip 3: ga samen een dagje shoppen

Een geschenk is één ding, maar niets overtreft quality time met jullie tweetjes. Verwen je moeder met een shopdagje en trakteer haar eventueel op een lekkere lunch. Gebruik die kostbare tijd om bij te praten!

Let er wel op dat jullie voeten zijn gewapend tegen het langdurig wandelen. Deze sneakers zien er niet alleen heel stijlvol uit, ze zitten ook nog eens heerlijk comfortabel. Zo zijn jullie helemaal klaar voor een dagje winkelplezier!

Meer tips en advies krijgen? Schrijf je dan in op de Brantano-nieuwsbrief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf + veertien =