Maak je klaar voor een dagje aan zee

Maak je klaar voor een dagje aan zee

Zon! Zee! Strand! De tijd dat deze drie de hoofdrol spelen is aangebroken. Weg met de dagelijkse zorgen en stress. Nu hoef je je enkel nog te ontfermen over de voorbereiding voor een dagje aan het strand. Met deze beach essentials ben jij klaar voor een uitstapje naar zee!

LES TROPEZIENNES SANDALEN

Les Tropeziennes sandalen

Dé perfecte strandschoenen? Sandalen natuurlijk. Je kan zorgeloos genieten van het zachte zand tussen je tenen zonder je zorgen te maken over zand in jouw schoenen later. Een lunch/shoppauze op de dijk? Sandalen trek je snel terug aan én zien er altijd zeer stijlvol uit.

Les Tropeziennes sandalen, de leuke, platte sandaaltjes, vallen bij iedereen in de smaak. En dat verwondert ons niet! Ze staan elegant onder elke outfit (onder een jeans, een lange rok, een shortje, … ) en je kan ze zowel overdag als ’s avonds aan.

Maak het jezelf helemaal gemakkelijk op het strand en laat die skinny thuis. Draag losse kleding die je gemakkelijk aan-en uittrekt. Maak een dotje in je haar en knoop er een sjaaltje rond, supergemakkelijk én stijlvol. En tegen het einde van de dag heb je de perfecte beachwaves … A perfect day at the beach!

Les Tropeziennes sandalen

 

HIPPE STRANDTAS

Strandtas

Wat zeker niet mag ontbreken op een dagje naar zee? Een oversized strandtas waarin je al jouw spullen kwijt kan! Je handdoek, zonnecrème, zonnebrillen (lees hier hoe belangrijk dit is voor kids), boekjes, een gezond tussendoortje, …

Strandtas P.I.U.R.E.Strandtas P.I.U.R.E. Strandtas P.I.U.R.E.

 

ONMISBARE STRANDACCESSOIRES

Onmisbare strandaccessoires
Witte zomerponcho Esprit, strandtas Pieces, zonnehoed Esprit, strohoed Pieces

Bij een zonnehoed hoef je zeker niet te denken aan het type junglehoed met een koordje dat hangt te bengelen onder je kin. Een modieuze strohoed biedt eveneens bescherming tegen de zon én geeft je een instant stylish look. Win-win!

Verbrande schouders of een koud zomerbriesje? De zomerponcho is jouw redder in nood!

WATERSANDALEN VOOR DE KIDS

Watersandalen voor kinderen Igor

Heb je kinderen? Met een paar watersandalen aan hun voeten kunnen jouw kleine spruiten zich helemaal uitleven zonder jouw genot in de weg te staan.

Watersandalen beschermen de kleine voetjes tegen het hete zand of scherpe steentjes én ze mogen helemaal nat worden. Ideaal voor een dagje aan zee! Mooi meegenomen: van de zomerse snoepkleuren word je instant blij. Are you ready for this jelly?

Watersandalen kids Igor

Watersandalen voor kinderen Igor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − zes =