Ook vakantie gepland? Laat deze schoenen niet in jouw thuisland:

Ook vakantie gepland? Laat deze schoenen niet in jouw thuisland:

Heb jij al de vakantiekriebels? Plan jij in juli, augustus of september een tripje naar de zon? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar enkele last-minute zomeroutfits. Maar … heb je al nagedacht over welk schoeisel je mee op het vliegtuig of in de auto neemt? Brantano geeft je schoentips voor elk soort vakantie!

Voer voor wandelliefhebbers

Komt op reis de padvinder in jou naar boven? Of heb je het eerder voor korte wandelingen door de stad? Het is vanzelfsprekend dat jouw voeten gewapend moeten zijn tegen de verkenningstochten die jij wil ondernemen op vakantie. Gelukkig heeft Brantano geknipte wandelschoenen voor vrouwen en mannen!

Voor de mannen:

Voor de vrouwen:

Stof voor strandfanaten

Aangename strandwandelingen of lekker bakken vlakbij de zee/oceaan? Echte zonnekloppers zijn niet weg te houden van mooie stranden. Natuurlijk is er niets zo vervelend als zand dat in je schoenen kruipt. Geen nood: Brantano is de eerste hulp voor strandschoenen!

Voor de mannen:

Voor de vrouwen:

En ‘s avonds?

Overdag ga je misschien op wandel of lig je op strand, maar ‘s avonds is het tijd voor iets anders. Ga je uitgebreid dineren of zoek jij de party clubs van jouw vakantiebestemming op? Uiteraard wil je dat jouw schoenen passen bij die chique of dansproof outfit.

Voor de mannen:

  • Tijdens het diner: geklede schoenen, zonder twijfel! In het Brantano-aanbod vind je er in verschillende kleuren en stijlen
  • ‘s Avonds op stap: hier raden we je een evenwicht aan tussen comfy en stijlvol. Onze veterschoenen, bijvoorbeeld?

Voor de vrouwen:

En de kids?

Op vakantie doen kinderen niets liever dan ravotten en plonzen in de zee of het zwembad. Anderzijds wil jij als ouder je kleine schat zo goed mogelijk beschermen tegen de zomerzon. Vergeet daarom zeker geen zomerhoedjes mee op reis te nemen! Pak je zeker ook de watersandaaltjes in? Zo garandeer je de kids urenlang speelplezier!

Nog extra inspiratie nodig? Ontdek snel al onze vakantieschoenen. Zo zijn jouw voeten (en die van je lieve schat) alvast summer proof! Laat gerust weten op Facebook of in de comments wat jouw volgende vakantiebestemming is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 4 =