Snowboots waarmee je de eerste winterprik modieus overleeft

Snowboots waarmee je de eerste winterprik modieus overleeft

Hij liet lang op zich wachten, maar nu is hij overduidelijk in het land: Koning Winter. De temperaturen maken een steile duik naar beneden en plaatselijk vormen de winterse buien ook een flink sneeuwtapijt. Gelukkig bestaan er schoenen die aangepast zijn aan deze weersomstandigheden: snowboots. Snowboots bieden een optimale bescherming tegen de barre kou en houden je voeten bovendien lekker droog in regen- of sneeuwweer. Ze geven je ook meer grip op gladde oppervlaktes, handig als je zelf ook volledig droog wil blijven. En ja hoor, ook snowboots kunnen modieus zijn. Met deze tips ben je helemaal klaar voor de eerste winterprik.

KORTE SNOWBOOTS

Bij somber weer hebben we vaak de neiging om ons volledig in het zwart te hullen. Zonde, want een hippe look in winters wit verzacht de weersomstandigheden. Bovendien zie je er met een paar zwarte snowboots onder een outfit in minimalistische kleuren zoals wit en grijs automatisch zeer stijlvol uit. Deze korte snowboots van Le Routard zijn supertrendy in de monotoon zwarte kleur én met bontje. Kies voor een lichtafzakkende muts om je hoofd warm te houden.

Muts Elementz en Le Routard snowboots 

Le Routard snowboots Elementz muts

HOOG EN DROOG

Lekker hoog en droog. Hoog slaat hier niet op de lengte van deze Tamaris snowboots, maar wel op de hoge plateauzool. Deze stevige boots worden jouw beste stapmaatjes op wintervakantie of tijdens een wandeling in het bos met het hele gezin. Van jong tot oud, iedereen is fan van deze hippe boots met hiking details en een hoog fashiongehalte. Ook het hart van onze huis-styliste gaat er sneller van slaan …
Haal je favoriete jeans uit de kast en combineer met een comfy sweater. In koude tijden zoals nu draag je hierover nog een poncho om je lekker warm te houden.

Snowboots Tamaris en Poncho Elementz

Tamaris snowboots Elementz poncho

BEESTIG BONT

Je kunt er niet meer naast kijken. Overal zie je bontjes opduiken. Hoe kan het ook anders? Een bontje houdt je warm, geeft een cosy gevoel en ziet er ook nog eens erg chic uit. Ben jij ook zo’n grote fan van dit materiaal met hoge aaibaarheidsfactor? Ga dan voor bont van kop tot teen (boots, muts, handtas, …). De all over bonten tas van Tamaris is zo zacht dat je hem overal en altijd dicht bij jou wil.

 

Tamaris tas en North Wood snowboots 

North Wood snowboots Tamaris bonten handtas

SNOWBOOTS VOOR DE HELE FAMILIE

Natuurlijk wil je dat je hele familie beschermd is tegen de kou en de sneeuw. Gelukkig zijn er ook leuke snowboots voor meisjes, jongens en heren. Laat de sneeuw nu maar komen, wij zijn er klaar voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × drie =