Welke schoenentrends brengt 2017 ons? Een overzicht:

Welke schoenentrends brengt 2017 ons? Een overzicht:

Kan jij ook al niet wachten tot het 2017 is? Want: een nieuw jaar brengt ook nieuwe trends in modeland. Brantano ging op onderzoek uit en kwam terug met enkele schoenentrends voor 2017!

Gedurfd met dikke zolen (m/v)

Akkoord, niet elke man of vrouw is ervoor te vinden, maar de huidige én toekomstige shoe fashion staat helemaal in het teken van dikke, verhoogde zolen. Fashionable heren maken in 2017 alvast een gedurfd statement met sneakers zoals deze of een casual paar zoals dit.

Ook de dames vinden ongetwijfeld hun gading in de nieuwe collecties en vinden meer van dit soort schoenen terug. Onze tip? Kijk zeker eens naar de dikke zolen van Tango! De witte paren hebben een sporty effect, terwijl je met zwart de nodige klasse uitstraalt. Wat wil je nu nog meer?

Glitter & glamour (v)

Een partylicious look and feel is niet enkel bestemd voor de feestdagen. De schoenmode van 2017 heeft beslist dat glitter & glamour praktisch tijdloos is. Brantano haalt in het nieuwe jaar nog meer schoenen zoals deze pumps in huis, maar ook glamoureuze sneakers van onder andere Esprit vind je binnenkort terug in onze collectie.

Tip: geef de voetjes van dochterlief ook wat glitter & glamour, een trend die ook niet in onze meisjescollectie mocht ontbreken!

Schoenen met een veter? Het kan niet beter! (m/v)

Akkoord, helemaal nieuw is de trend van veterschoenen niet. Wél komen ze nog meer aan bod in de schoenencollecties van 2017 – zeker bij Brantano.

Het leuke van de veterschoenen voor dames is dat ze vaak worden gecombineerd met andere bovenstaande schoenentrends. Er wordt naar believen geëxperimenteerd met schoenen in meerdere kleuren, verschillende materiaalsoorten en toevoegingen zoals franjes.

Modebewuste mannen kiezen dan weer voor veterschoenen omdat die getuigen van klasse. Dat bewijzen merken zoals Kickers, met ook nog eens een uitgebreid aanbod!

Doorlopende must-haves: donkerkleurige sneakers (m/v)

Als het van de trendwatchers afhangt, slaan zowel man en vrouw in 2017 hun slag in de sneakercollecties. De trend van donkerkleurige sneakers is vrijwel een doorlopende trend en verliest allesbehalve aan populariteit. Ook volgend jaar zullen ze opvallen in het straatbeeld.

Reden? Donkere sneakers zijn stoer, comfy én vaak zelfs chic! Dames die eerder al een paar sneakers van La Strada in huis haalden, zullen dat ongetwijfeld beamen. Maar bij Brantano zijn we extra fan van de exemplaren van Sprox!

Natuurlijk hebben we ook gedacht aan de heren die nieuwe sneakers zoeken. Een ding is zeker: met de klassiekers zoals die van Nike maak je zeker een goede keuze. Toch liever iets anders? Ga dan voor een paar stevige schoenen van P.I.U.R.E en combineer chic met sportief!

Welke trends genieten jouw voorkeur? Laat van je horen op onze Facebook-pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 4 =