Welke trends staan in het teken van blote benen? Dit moet je weten:

Welke trends staan in het teken van blote benen? Dit moet je weten:

Intussen hebben we al de eerste lentezon mogen spotten, en dit weekend is het weer van dat. Hoera! Maar welke trends staan precies in het teken van dit blote-benen-seizoen? Brantano lijst het op voor het hele gezin!

Mama’s combineren fun en stoer

Aan alle fashionable moeders: deze lente mogen jullie fun en stoer met elkaar verzoenen. Denk maar aan dat leuke, comfortabele jurkje (of een leuke jumpsuit) met een losse jeansvest. En daarin mag je gerust een (fel) kleuraccent leggen. Dat kan je doen in je kleding zelf, of met een waaier accessoires zoals een fleurig sjaaltje.

Papa’s gaan helemaal voor kaki

Deze lente krijgen heren de kans om een statement te maken met een geslaagde outfit. Kaki is terug van eigenlijk nooit weggeweest, en dat zien we aan de winkelrekken. De groenachtige tinten worden afgewisseld met ietwat ruigere, donkere accenten die garant staan voor een stoer totaalbeeld.

Je outfit helemaal geslaagd maken? Dat doe je natuurlijk met een stevig paar sneakers zoals dit exemplaar van Björn Borg!

Kleurrijke prints voor kids

Nu het onlangs één uurtje langer licht buiten werd, kunnen de kids extra lang buitenspelen. Hoog tijd om hen daarom helemaal ravotproof te maken!

Coole jongens doen dat met een comfortabel hemd (in kaki, om even stijlvol als de papa te zijn) en een ruige jeans, boven een paar felle sneakers.

Jonge ladies zijn volgens trendwatchers dan weer pretty in pink. En dat is ook hét moment om de rokjes en de jurkjes uit de kast te halen! Maar vergeet vooral die stevige sportschoenen niet …

Je kinderen beschermen tegen de soms felle lentezon? Trakteer hen op een petje waarmee ze er urenlang tegenaan kunnen!

kinderen

Meer weten over de trends? Blijf op de hoogte en volg onze blog of schrijf in op onze nieuwsbrief! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − elf =