Welke zomertrends brengt 2017 voor de dames? Een overzicht:

Welke zomertrends brengt 2017 voor de dames? Een overzicht:

De eerste tekenen van het zomerweer zijn er! Kijk jij er ook al naar uit om met een zonnebril op de neus buiten te zitten? Dan zorg je er maar beter ook voor dat je garderobe summer proof is! Brantano brengt je alvast op de hoogte van de zomertrends.

#Trend 1: mag het wat verbloemd zijn?

De trendwatchers geven deze zomer een nieuwe invulling aan ‘in de bloemetjes zetten’. Bloemenprints zien we dan ook terug in een waaier van T-shirts, tops en accessoires.

Ben jij – letterlijk – een ‘superstar’ die in de ban is van groene tinten? Of hou jij van flower power in een stijlvolle, zelfs mysterieuze T-shirt? Bij Brantano gaan we zelfs een stapje verder met verbloemde schoenen!

 

#Trend 2: blue jeans galore!

Jeans maakt al langer dan vandaag haar comeback en lijkt deze zomer zelfs haar hoogtepunt te bereiken! Het leuke aan deze trend is dat je qua stijl écht alle richtingen uit kunt.

  • Is jouw stijl casual? Dan kun je zeker en vast niet weerstaan aan deze salopet
  • Mag het voor jouw smaak wat klassieker? Misschien vind jij jouw ding dan wel terug in deze rok of in dit bloesje
  • Of ben je misschien nog op zoek naar een zomerkleedje? Met dit kleedje maak je hoe dan ook een feestelijke verschijning!

Zo zie je maar: de jeans trend biedt voor elk wat wils. En om het helemaal af te maken, heeft Brantano zelfs jeans accessoires in haar rekken prijken!

 

#Trend 3: romantisch wit

Met kleuren als wit kun je weinig verkeerd doen. Lekker zomers! En vooral: de trendkleur is makkelijk combineerbaar met andere kleuren en outfits.

De Brantano favorieten:

De zomermaanden betekenen ook dé gelegenheid om je witte sneakers aan te trekken. Dit exemplaar van Superstar dacht speciaal voor jou aan de bloementrend. En ook deze items zijn perfect om een vleugje romantisch wit aan je schoenen- of kledingkast toe te voegen!

 

Wil jij ook steeds op de hoogte blijven van de nieuwste trends? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief!

Er zijn 1 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + twee =