Communieschoenen van traditioneel wit tot stoer metallic en cognac

Communieschoenen van traditioneel wit tot stoer metallic en cognac

Tijdens het communie-of lentefeest wil je graag dat je kleintjes er op hun best uitzien. Natuurlijk horen daar mooie schoenen bij. Traditioneel wit, zachte pastelkleuren, frisse kleurtjes, metallic of cognac, bij Brantano vind je communieschoenen in het kleurenpalet dat jij wenst.

TRADITIONEEL WIT

Je ziet allerlei kleurencombinaties in de etalages pronken, maar traditioneel wit en zilver blijven communietoppertjes. Sandaaltjes en ballerina’s zijn dé klassiekers bij communiefeesten. Maar wist je dat we ook sneakers hebben die perfect passen onder een leuke communie-outfit? Sneakers met glitters houden een schattig meisje met prinsessenjurkje zeer meisjesachtig. Een wit lederen vestje kan ze later gewoon doordragen.

communieschoenen

Van boven naar onder: Ballerina’s P.I.U.R.E. Sneakers Kickers Hoge sneakers Kickers

TRENDY PASTEL

Traditioneel gezien is roze de kleur voor de meisjes en blauw die voor de jongens. Deze kleurklassiekers verschijnen speciaal voor communie- en lentefeesten in zachte pasteltinten. Roze schoenen passen perfect onder een lief roze kleedje. Een bermuda, hemdje en gekleed vestje maken van je kleine bengel voor de gelegenheid een echt meneertje. Het lichtgrijs van de outfit gaat heel mooi samen met blauwe schoenen.

communieschoenen

Van boven naar onder: Ballerina’s Kickers Retrosneakers Kickers Blauwe schoenen Kickers

ZOMERSE SNOEPKLEURTJES

Voor wie het kleurrijker ziet, hebben we uiteraard ook een palet aan zomerse snoepkleurtjes in ons assortiment. Muntgroen/turquoise is een belangrijk kopstuk. Deze frisse kleur combineert heel mooi met fuchsia voor meisjes. En waarom zouden jongens deze kleur niet kunnen dragen? Een geruit hemdje kan je trouwens combineren met elke kleur die erin voorkomt, als dat niet handig is!
Net zoals bij dames beloven plissé-jurkjes en -rokjes ook bij meisjes menig hart te veroveren.

communieschoenen

Van boven naar onder: Converse sneakers Kickers schoenen

STOER METALLIC & COGNAC

Mag het wat stoerder zijn of heb je een outfit nodig voor broer en/of zus? Dan komen deze prachtexemplaren zeker in aanmerking.
Metallic, c’est chic! Een eerder casual outfit ziet er net dat tikkeltje specialer uit gecombineerd met deze metallic roze bandschoentjes.
Cognac is een kleur die je elk seizoen kan dragen. In de zomer combineer je deze kleur met een lichtgekleurde outfit om het geheel fris te houden.

communieschoenen

Van links naar rechts: Kickers bandschoentjes Prinsessia sneakers Kickers sneakers Kickers high sneakers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 + 1 =