De coolste kinderschoenen voor de allerkleinsten

De coolste kinderschoenen voor de allerkleinsten

Kinderschoenen zien er vaak heel aantrekkelijk uit, maar ook de kwaliteit mag niet te wensen overlaten. En daar wringt vaak het schoentje. Letterlijk en figuurlijk. Degelijke schoenen zijn een must voor kindervoeten in volle ontwikkeling. Ze hebben schoenen nodig die hen in elke ontwikkelingsfase op de juiste manier ondersteunen. Van de adorabele schoentjes van Shoo Pom by Pom d’Api en Clarks ben je ook zeker van topkwaliteit.

KINDERSCHOENEN VAN SHOO POM BY POM D’API

De schoenen van Shoo Pom by Pom d’Api zien er niet alleen uit om op te eten, ze hebben ook tal van essentiële kwaliteiten. Voor de eerste stapjes van je oogappel is het belangrijk dat de schoenen voldoende steun geven, maar toch soepel zijn. Met een stevige hielkap en een soepel rubberen anti-slipzool beantwoorden deze schoenen aan beide vereisten. De ronde neus geeft de nodige ruimte aan de teentjes. De schoenen bestaan volledig uit hoogkwalitatief leer dat ademt en duurzaamheid garandeert. De perfecte mix van een knap uiterlijk en de beste eigenschappen!

Kinderschoenen Shoo Pom by Pom d'Api

Van links naar rechts en boven naar onder: beigerozetaupe met franjes, zilver

Kinderschoenen Shoo Pom by Pom d'Api shoo-pom-smile - 2312259134 - Copy

CLARKS KINDERSCHOENEN

Wist je dat Clarks het grootste kinderschoenmerk ter wereld is? Al meer dan 100 jaar bestuderen ze de ontwikkeling van de kindervoet. Voor elke ontwikkelingsfase ontwikkelden ze speciale technologieën. De kinderschoenen van Clarks hebben een soepel zooltje dat voldoende steun geeft en tegelijkertijd genoeg bewegingsvrijheid geeft. Voor de eerste schoentjes van jouw zoon of dochter kies je dus maar beter voor Clarks!

Clarks kinderschoenen Clarks kinderschoenen

Van links naar rechts: Clarks meisjes, Clarks jongens

17 Kids Brantano A4 Generic Lifestyle Graphic2-page-001

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − 11 =