DETO turnpantoffels, aanbevolen door erkende podologen

DETO turnpantoffels, aanbevolen door erkende podologen

Wat als … twee turnleerkrachten hun krachten bundelen om nieuwe turnpantoffels te ontwikkelen? Dan krijg je de turnpantoffels van DETO, oftewel DEnnis en TOm.

WAT MAAKT DETO TURNPANTOFFELS ZO UNIEK?

DETO turnpantoffels zijn geschikt voor alle sportactiviteiten in de turnles en worden ook aanbevolen door de Federatie van Belgische Podologen. Maar wat maakt deze turnpantoffels zo uniek?

  1. De turnpantoffels groeien mee met de voeten. Een uitknipbaar kussentje aan de hiel zorgt ervoor dat de pantoffels twee schoenmaten meegaan.Uitknipbaar kussentje DETO pantoffels

2. Ze hebben een velcro- of vetersluiting waarmee je de turnpantoffels voldoende kan aanspannen. Kleine kinderen kunnen zelf hun turnpantoffels aan en uit doen dankzij twee handige velcro’s.

3. Dankzij de getekende rups leren kids al spelend het verschil tussen links en rechts.

Rups DETO schoenen

4. DETO turnpantoffels bieden optimale ondersteuning aan groeiende kindervoeten: een stevige, niet-indrukbare hielomsluiting, buiging aan de tenen, ondersteuning aan de voetboog en een dempend EVA inlegzooltje.

5. De binnenzool is uitneembaar. Ideaal om op maat gemaakte zolen in te leggen.

 

Onze kleine reporters vroegen aan Dennis en Tom hoe ze op het idee zijn gekomen van DETO turnpantoffels, hoe het is om ‘een uitvinder’ te zijn, waarom DETO’s de beste turnpantoffels zijn en waar de duizendpoot als logo vandaan komt. Bekijk hier hun antwoord:

Wie zijn Dennis en Tom, de ontwikkelaars van DETO pantoffels? Ze stellen zich graag aan jullie voor:

DETO is exclusief verkrijgbaar bij Brantano, zowel online als in alle Brantano winkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × een =