Kinderschoenen van Maya & Heidi: geliefd door kind én ouder

Kinderschoenen van Maya & Heidi: geliefd door kind én ouder

Maya en Heidi zijn twee vrolijke figuurtjes waar meisjes helemaal dol op zijn. Natuurlijk willen ze graag op stap met schoentjes van hun favoriete tv-ster. Als ouder wil je jouw kind gelukkig maken, maar staat kwaliteit van kinderschoenen voorop. De meisjesschoenen van Maya en Heidi zijn niet enkel mooi, maar ook zeer duurzaam en kwalitatief. Win-win voor jou en je kind!

GELIEFD DOOR DE KINDEREN, GOEDGEKEURD DOOR DE OUDERS

Schoenen van Maya en Heidi combineren het beste van beide werelden: kleine meisjes weten dat ze schoenen dragen van hun heldin, maar aan de buitenzijde van de meeste schoenen merk je geen verschil met andere leuke meisjesschoenen. Zo hoeven ze geen enkele gelegenheid over te slaan om hun nieuwe lievelingsschoenen aan te trekken.

Heidi kinderschoenen

Van links naar rechts: Heidi sneakers, Heidi sandalen

KWALITATIEVE KINDERSCHOENEN

Zowel de schoenen van Maya als die van Heidi bestaan volledig uit duurzaam leder. Het leder ademt, zorgt ervoor dat de schoenen langer meegaan en dat ze supercomfortabel zitten. Ook de slijtvaste rubberen zool zorgt ervoor dat de schoenen langer meegaan. Dankzij een handige rits op de zijkant trek je de gesloten schoenen gemakkelijk aan en uit. Met de veters kan je de schoenen ook voldoende aanpassen.

Maya kinderschoenen

Van links naar rechts: Maya sandalen, Maya schoenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 − 1 =