De mooiste zomerlooks voor kids

De mooiste zomerlooks voor kids

De zomer is eindelijk ook écht van start gegaan en dat brengt ons meteen in de stemming voor vrolijke vakantieoutfits, ook voor de kids!

Neem snel deel aan de wedstrijd en win deze zomerse hebbedingen – scroll naar beneden voor meer info!

ZOMERSE HEBBEDINGEN VOOR MEISJES

Havaianas slippers voor meisjes
Havaianas slippers met beertjesprint voor meisjes

Instant summer vibes met deze Braziliaanse Havaianas slippers voor meisjes! Havaianas slippers danken hun populariteit aan hun ongeziene draagcomfort. Doordat ze voor 100% uit rubber bestaan, zowel de zool als het bandje, zijn ze supercomfortabel. Bovendien behoudt het rubber de vorm en blijft het geurloos. Om maximaal te genieten van de zomer! De rijstkorrelstructuur op de zool zorgt voor antislip.

Zomers haarbandje voor meisjes
Zomerse bandana met exotische fruitprint voor meisjes

Een leuke afwisseling voor het zonnehoedje is deze hippe bandana! Met een exotische print met zomers fruit zoals ananas en watermeloen brengt hij je meteen in vakantiestemming.

Deze haarband is niet alleen superschattig, hij beschermt ook de hoofdhuid zodat je meisje veilig in de zon kan spelen. Omdat kinderogen zo gevoelig zijn, is het belangrijk om ook een zonnebril te dragen. Meer daarover lees je hier.

Zomersjaaltje voor meisjes
Zomersjaaltje met exotische fruitprint

Het bijpassende zomersjaaltje beschermt de gevoelige kinderhuid tegen de brandende zon of een fris zomerbriesje. Om maximaal te genieten van de zomer!

ZOMERSE HEBBEDINGEN VOOR JONGENS

Havaianas slippers voor jongens
Havaianas slippers voor jongens met streepjes

Havaianas slippers voor jongens zien er stoer uit met mannelijke kleuren zoals blauw en grijs.

Zomerhoedje voor jongens
Zonnehoedje voor jongens, sjaal voor jongens met dinosaurussenprint

Met een zuiders zonnehoedje ziet jouw ventje er zó cool uit (en ja, ook echt schattig, maar sssht want dat hoort hij helemaal niet graag ;-))!

Zomersjaaltje met dinosaurussen
Sjaal voor jongens met dinosaurussenprint

Dinosaurussen, welke jongen is niet verzot op deze fascinerende reusachtige dieren. Wedden dat hij niet protesteert als je vraagt om z’n sjaal aan te doen? De kans is zelfs groot dat je hem zal moeten aanmanen zijn sjaal eens thuis te laten …

WIN DEZE ZOMERSE LOOKS VOOR KIDS

Vertel ons waar jouw kids deze zomerse looks gaan dragen en win een pakketje voor haar of hem! Deze wedstrijd is afgesloten.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Leslie Fack op 10:53 am

    Mijn dochter zou dit dragen voor de leuke prints, zomerse uitstraling en gewoon ook omdat mama dan zeker is dat het comfortabel is en bescherming geeft

  2. Marina de backer op 12:09 pm

    Mijn lieve kleindochter Sienna gaat met haar mama enkele dagen naar zee. Zou leuk zijn voor haar. Ze is een echt meisje en wil alles showen☺

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − twee =