Look of the month: loafers

Look of the month: loafers

Loafers, de gemakkelijke instappers, zijn weer helemaal in! Ze maken hun comeback met een moderne upgrade. Op een sportieve witte zool zien deze moderne loafers er helemaal hip uit. En het leukste nieuws: je kan ze dragen bij elke gelegenheid.

Loafers TamarisHandtas P.I.U.R.E. Handtas Mel & Co Handtas Mel & Co Sjaal Esprit

LOAFERS NAAR HET WERK

De gouden loafers van Tamaris met sportieve zool combineren heel mooi met een stoere (gescheurde) boyfriend jeans. Een lichtblauw hemdje en witte oversized mantel houden het geheel zomers zacht. Met de P.I.U.R.E. tas over je schouders werk je deze urban chic look stijlvol af. Draag je de tas liever over je arm? Dan haal je de schouderriem simpelweg van de tas.

Loafers naar het werk

LOAFERS NAAR EEN FEESTJE

Voor dat afterwork feestje/terrasje houd je de loafers en boyfriend jeans gewoon aan. Wissel je hemdje in voor een beige bloes afgewerkt met kant en ruches et voilà: een feestelijke avondoutfit. De pluimoorbellen zijn leuke blikvangers die het romantische bloesje kracht bijzetten.

Loafers naar een feestje

LOAFERS TIJDENS HET WEEKEND

Haal je naaimachine maar al uit voor de nieuwste hype: lapwerk op je jeans. Ook off-the-shoulder-bloesjes zijn helemaal in deze zomer. Deze bloesjes met wijdere hals die nonchalant over je schouders valt, kennen hun oorsprong in de populaire bohomian trend. Het zachte hemelsblauw geeft een instant summer feeling. De gouden loafers vormen de perfecte match met deze lichtblauwe outfit.

Loafers tijdens het weekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 5 =