Look of the month: sandalen

Look of the month: sandalen

In de zomer doen we niks liever dan onze voeten laten ademen en onze mooi gelakte tenen showen. Dat kan het best met sandalen! Bovendien zijn sandalen altijd even vrouwelijk en elegant, met of zonder hak. Dan rest enkel nog de vraag in welke kleur je ze moet aanschaffen. Wel … Pastel is the new black! Met pastelroze sandalen aan je voeten ben je deze zomer supertrendy!

Tamaris sandalen Unisa sandalen Wonders roze sandalen met hak No Stress roze sandalen met sleehak Unisa sandalen met sleehak P.I.U.R.E. roze handtas Esprit roze handtas Esprit roze handtas

SANDALEN NAAR HET WERK

Bij een werkoutfit hoef je niet steeds op veilig te spelen met zwart, wit of grijs. In pastelkleuren zie je er minstens even stijlvol uit! Hou je van de romantische stijl? Combineer een bloemenjurkje met een blazer. Een blazer geeft meteen de formele toets. In de grote tas van P.I.U.R.E. kan je perfect een paar documenten opbergen en blijf je er top uitzien.

Look of the month: sandalen naar het werk

SANDALEN NAAR EEN FEESTJE

Met de nieuwe energie van de warme zonnestralen juichen we de afterwork party’s toe! Gooi je blazer (en werkstress) van je af en sla een zomers sjaaltje om je schouders tegen de frisse zomerbriesjes. Het roze tasje van Esprit is groot genoeg voor het noodzakelijke (gsm, sleutels, lipgloss …) en klein genoeg om een dansje te placeren. Feesten op een hoger niveau? Ga voor een elegante, stabiele hak met de sandalen van Wonders. Moet je kasseien of gras trotseren? Dan zijn de wedge sandalen van No Stress wellicht een betere optie.

Look of the month: sandalen naar een feestje

SANDALEN IN HET WEEKEND

Een kleedje kan je perfect combineren met een passend truitje. De driekwartmouw die je onderarm en polsen ontbloot houdt het geheel elegant. Wordt het toch te warm? Het truitje is zo weer uitgespeeld. In de ruime tas van Esprit kan je alles kwijt voor een zonnig dagje in het park of een zomers terrasje: je tijdschrift(en), de zonnecrème, een flesje water …

Look of the month: sandalen in het weekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × vier =