3 activiteiten waar jij deze zomer nog werk van moet maken

3 activiteiten waar jij deze zomer nog werk van moet maken

De zomer is van start gegaan, en wij denken: terrasjes, festivals, girls nights en nog veel meer van dat! Heel wat activiteiten die je in je agenda kunt vastprikken, dus. Toch zijn er 3 bijzondere dingen waar je in juli en augustus zeker nog werk van moet maken. We lijsten ze hieronder even voor je op!

#1 Werk aan je summer body!

Joggen op het strand of door het park: de zomer is het uitgelezen moment om aan je summer (en later winter? :-)) body te werken. Zoek een sport buddy: samen is het makkelijker om vol te houden!

Natuurlijk heb je ook het juiste paar sportschoenen nodig. Die geven je letterlijk én figuurlijk de nodige ondersteuning! Nood aan inspiratie voor jouw voeten? Check onze sneakers en loopschoenen!

#2 Ga op soldenjacht

Na fase 1 mag je jezelf wel trakteren op een paar leuke solden, toch? Ook daarbij hoef je niet onbezonnen te werk te gaan. Maak op voorhand een lijstje met kledij en schoeisel die je écht kunt gebruiken. Denk daarbij alvast aan het najaar, en kijk ook naar bijvoorbeeld winterschoenen en -kledij die je op de kop kunt tikken.

Te weinig inspiratie? Laat je dan alvast in de verleiding brengen door de zomertrends van 2017 die we hier voor jou hebben neergepend.

 

#3 Wees toerist in eigen streek

Geen reis gepland? Of toch geen langdurig tripje naar de zon? Geen nood: staycations of gewoonweg ‘toerist in eigen streek’ zijn hotter dan hotst. En zeg nu zelf, afgelopen weken werden we meermaals al getrakteerd op zomerse temperaturen.

En aangezien België toch ook wel flink wat charmes herbergt, is het tijd om ze met jouw vriend(inn)en en je lief te ontdekken. De creativiteit kun je daarbij de vrije loop laten. Denk maar aan een tripje naar Centerparcs of de zee, een wellness, een tripje door een stad die je niet zo goed kent of een eenvoudige picknick in het park. Trek je een dagje naar de kust? Laat je daar dan zeker onderdompelen in de Brantano & Sprox zomertour!

Als je het graag ultra origineel hebt, kun je ook meedoen met WonderWeekend! Daarmee relax jij 2 dagen lang samen met je familie in de plantentuin te Meise en slaap je in een kartonnen tent, temidden het groen.

WW2

En jij, waar maak jij deze zomer zeker nog werk van? Laat het ons weten via de Facebookpagina van Brantano!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 1 =