5 tips voor een vlekkeloze shopervaring tijdens de feestdagen

5 tips voor een vlekkeloze shopervaring tijdens de feestdagen

Trek jij binnenkort weer naar de winkelstraten voor je kerstinkopen, of gewoon voor een leuke winteroutfit? Gezellig alleen, met je beste vriendin of met je kids? Wij geven je alvast 5 tips voor een vlekkeloze winkelervaring!

#1 Sta stevig in je schoenen

Een dagje shoppen hóeft geen schreeuwende voetpijn te betekenen. Onze tip? Zorg ervoor dat je stevig in je schoenen staat met een paar sneakers die het urenlange winkelplezier draaglijk maken. Trek je er een namiddag op uit met je kroost, vergeet dan zeker ook niet hun voetjes te wapenen tegen de winkelpret.

#2 Bepaal eerst wat je precies nodig hebt

Shoppen moet natuurlijk ook plezierig blijven voor je portemonnee. Maak daarom op voorhand een lijstje met de items die het hele gezin nodig heeft. Zo voorkom je impulsaankopen waarvan je later misschien spijt krijgt (buiten die leuke glamour-schoenen die je écht niet kon laten liggen, toch?).

#3 Kies online, koop offline

Wil je écht efficiënt winkelen? Kijk dan eerst op de webshop van je favoriete winkel en kies alvast die leuke handtas online. Bij Brantano kan je jouw nieuwe schoenen of accessoires gewoon online reserveren in één van de winkels. Betalen doe je later, handig!

En indien man- (of vrouw)lief het niet zo begrepen heeft op shoppen, kan ook hij/zij al op voorhand een keuze maken. Heb je onze 3D voetscan al gebruikt? Met deze handige oplossing vind je meteen de perfecte 3D-match tussen jouw voeten en een paar schoenen. Resultaat: jij gaat in je schoenenwinkel regelrecht af op je doel en spaart bergen tijd uit!

Ook bij het afhalen geniet je trouwens het gebruiksgemak dat je van ons gewoon bent. Niet alleen garanderen onze ruime winkels je een aangename shopervaring, ook vind je sowieso een parkeerplek op de grote parking!

#4 Denk in outfits

Niets is zo vervelend als thuiskomen met een nieuwe broek voor je zoon, en beseffen dat hij eigenlijk geen bijpassende trui heeft. Gouden raad: denk àltijd in outfits. Zo hoef je niet 10 keer over en weer naar de winkel te snellen.

#5 Profiteer vroegtijdig van de koopjes

Veel winkels geven nog voor de solden al kortingen via koppelverkoop. Hét moment bij uitstek om jezelf en je gezin helemaal party proof te maken, vinden wij zo!

 

Zelf nog leuke tips of ideeën? Deel ze gerust hieronder of op onze Facebook-pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 4 =