Voornemens van 2017 onrealistisch? Zo behaal jij àl jouw doelen:

Voornemens van 2017 onrealistisch? Zo behaal jij àl jouw doelen:

Nu 2017 uit de startblokken is geschoten, hebben heel wat mensen nieuwe voornemens gemaakt. Nu is het alleen nog een kwestie ze te volbrengen. Brantano ging na welke de meest voorkomende voornemens zijn en geeft je tips om die na te leven. Veel succes!

Vaker sporten

Ook in 2017 gaan Belgen collectief aan de slag met wilde sport- en dieetplannen. Simpelweg omdat ‘gezonder leven’ betekent dat je zowel op je voeding als op je beweging moet letten. Vooral die laatste lijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe je sporten wel volhoudt? Volg deze tips:

 • Bouw het sporten op: zeker als je afgelopen maanden weinig beweging hebt gehad.
 • Trakteer jezelf op een nieuw paar sportschoenen: als je net een prachtpaar hebt gekocht bij Brantano, dan weet je dat het zonde is die schoenen aan de kant te laten staan!
 • Zoek een sportmetgezel: je beste vriendin, je partner, … Samen gaat de tijd sneller voorbij én je kunt elkaar motiveren!
 • Herinner jezelf aan de voordelen van sport: de moed even verloren? Zoek dan op internet welke pluspunten sport te bieden heeft. En je bent weer vertrokken!

Bewuster omgaan met geld

Misschien wil ook jij graag wat geld opzij zetten om binnenkort een extraatje te kunnen meepikken. Zuinig leven zonder dat het ten koste gaat van je plezier en sociale activiteiten? Wij weten hoe:

 • Koop in de solden: maak aan het begin van elk seizoen een lijstje met benodigdheden voor het hele gezin. Ga op jacht in de solden en koop dat mooie paar schoenen aan de helft van de prijs!
 • Ga voor leftovers: te veel gekookt op maandagavond? Gooi die leftovers niet zomaar weg, maar maak er een lunch van voor de kids.
 • Probeer overal het evenwicht te vinden tussen kwaliteit en budget: een lekkere maaltijd hoeft niet duur te zijn. Een budgetvriendelijke sjaal is geen synoniem voor ‘lelijk ding’. Ga dus steeds op zoek naar merken die het evenwicht bewaren tussen kwaliteit en budget! Zoals Brantano.
 • Apprecieer de kunst van eenvoud: niemand zegt dat jij met je vriendenkliek elk weekend moet gaan feesten. Soms is een simpele, goedkopere sociale gelegenheid minstens zo plezierig. Wat dacht je bijvoorbeeld van een filmavond?

Het iets rustiger aan doen

In een tijdperk waarin stress centraal staat, willen veel mensen het graag iets rustiger aan doen. Hoe ook jij komaf maakt met werken tot in de vroege uurtjes?

 • Zet vanaf een bepaald uur je gsm uit: je hoeft niet per se bereikbaar te zijn tot ‘s avonds laat. Het is oké om je smartphone het zwijgen op te leggen zodra je het kantoor verlaat!
 • Trakteer jezelf eens op een verwendag: wellness, massage, shoppen, … Iedereen heeft nood aan een dagje ontspanning. Ideaal om te herbronnen. Wie daarvoor graag bij Brantano passeert, kan dat zelfs vanuit de luie zetel. In onze webshop kun je 24/7 terecht!
 • Volg een digital detox: je zou ervan versteld staan hoeveel innerlijke rust je krijgt door gewoon even sociale media te laten voor wat ze zijn.

Welke voornemens heb jij vooropgesteld? Deel ze in de comments of op onze Facebook-pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen − vijf =